...

Tryghed

Hos Car Performance ved vi at tryghed er nøglen til en god kundeoplevelse. Derfor går vi ekstremt langt for at sikre at du får den bedste bil, forsikring, samt klargøring, inden du henter din bil. Vi har etablerede et stærkt samarbejde med en lang række partnere for at sikre, at du kan være helt tryg under hele processen.
Mekanisk forsikring
Kaskoforsikring
Klargøring
Vejhjælp

Mekanisk forsikring

Car Performance tilbyder omfattende mekanisk forsikring i hele leasingperioden. En mekanisk forsikring giver dig fuldkommen tryghed og gennemsigtighed i din eller din virksomheds biløkonomi. Priserne starter fra 5000 Kr. pr. år og dækker effektivt det samme som fabriksgarantien.

Vi tilbyder en bred vifte af garantiprodukter, afhængigt af bilens kilometerstand, motorstørrelse og type.

Med ganske få undtagelser, kan samtlige biler forsikres i hele leasingperioden – det giver forhåbentligt ro til at nyde glæden ved din nye bil.

Klargøring

Alle vores biler leveres først efter de har fået det vi kalder en professionel klargøring.
Dette er med til at sikre at, udover din bil er nyserviceret, også leveres i den pæneste mulige stand både inden og ude.

Kaskoforsikring

Hos Car Performance tilbyder vi ansvar samt kaskoforsikring i hele leasingperioden, gennem vores samarbejdspartnere. Omkostningerne ved dette vil fremstå i det tilbud du modtager fra os men er afhængig af hvilken bil der er tale om. Såfremt man selv kan finde et bedre tilbud på forsikringen er man velkommen til at tage dette i brug, dog oplever vi oftest at de priser vi tilbyder er meget fordelagtige.

 

Vejhjælp

Ønsker du vejhjælp i leasing perioden, kan vi også hjælpe med dette.

Med vejhjælp får du professionel hjælp på stedet. Kan problemet ikke løses på stedet, transporterer vi dit køretøj til det værksted eller den adresse i Danmark, du ønsker. Vi sørger også for, at du og dine passagerer kommer videre. I Europa hjælper vi dig, din bil og din familie til nærmeste værksted.

Flere års

Erfaring

Car Performance kan hjælpe dig med at finde lige netop din drømmebil. Vi importerer biler fra hele verden og har et omfattende netværk af leasingselskaber i udlandet. Vi lægger en stolthed i at finde den bedste bil til den bedste pris.

Hos Car Performance har vi speciale i at hjælpe privat- og erhvervskunder af med deres gamle bil og tilbyde dem en ny. Når du som forbruger eller virksomhed tænker på at hjemtage en bil fra udlandet, er der flere større risikofaktorer, der skal tages højde for – heriblandt justeret kilometertal og stelnummer, der ikke stemmer.

Hos Car Performance har vi over 10 års erfaring med import af biler fra udlandet, og vi giver garanti for at din bil er 100% i orden inden den leveres.Der er endvidere mulighed for at tegne mekanisk forsikring via vores samarbejdspartnere, så du er helt dækket ved eventuel nedbrud på din bil eller hvis andet går i stykker.

Vi tager os af toldsyn, samt eventuel fortoldning af køretøjet udenfor EU. Der skal derefter tages stilling til om køretøjet skal på fuld registreringsafgift (150 %) eller hvorvidt der skal tilknyttes et leasingcertifikat med forholdsmæssig registreringsafgift.

 

Import
En kontrakt du forstår
Glasskade dækning
Vi byder på kaffe

Import

Car Performance kan hjælpe dig med at finde lige netop din
drømmebil. Vi importerer biler fra hele verden og har et omfattende
netværk af bilforhandlere i udlandet.

Vi lægger en stolthed i at finde den bedste bil til den bedste pris.

Når du som forbruger eller virksomhed tænker på at hjemtage en bil fra udlandet, er der flere større risikofaktorer, der skal tages højde for – heriblandt justeret kilometertal og stelnummer, der ikke stemmer.

Hos Car Performance har vi over 10 års erfaring med import af biler fra udlandet, og vi giver garanti for, at din bil er 100 % i orden, inden den leveres.

Vi tager os af toldsyn, samt eventuel fortoldning af køretøjet udenfor EU.

Glasskade dækning

Igennem vores samarbejdspartnere kan du tilføje glasskade
dækning til din forsikring.

Det er noget vi varmt anbefaler, så du ikke skal tænke over
stenslag i forruden.

En kontrakt du forstår

Det kan være svært at finde op og ned i alle de mange leasing muligheder der findes på markedet. Som kunde, kan det være svært at danne sig et overblik over, hvilken kontrakt giver bedst mening for dig.

Hos Car Performance har vi en klar mission om at skabe gennemsigtighed til det danske leasingmarked samt hjælpe dig fra start til slut, med at finde den helt rigtige bil og den helt rigtige kontrakt.

Vi byder på kaffe

Det er vores højeste prioritet, at du som kunde føler dig
tryg i hele leasing perioden.

For at sikre dette, står vores dør altid åben til en
kop kaffe, såfremt du skulle mangle sparing omkring køb, forlængelse
eller blot ønsker en bil snak om din drømmebil.

Kontakt os

Anmod om et tilbud

Book en prøvetur

Ring mig op