Det handler om

Tryghed

Hos Car Performance ved vi at tryghed er nøglen til en god kundeoplevelse. Derfor går vi ekstremt langt for at sikre at du får den bedste bil, forsikring, samt klargøring, inden du henter din bil. Vi har etablerede et stærkt samarbejde med en lang række partnere for at sikre, at du kan være helt tryg under hele processen.

Mekanisk forsikring

Car Performance tilbyder omfattende mekanisk forsikring i hele leasingperioden. En mekanisk forsikring giver dig fuldkommen tryghed og gennemsigtighed i din eller din virksomheds biløkonomi. Priserne starter fra 5000 Kr. pr. år og dækker effektivt det samme som fabriksgarantien.

Vi tilbyder en bred vifte af garantiprodukter, afhængigt af bilens kilometerstand, motorstørrelse og type.

Med ganske få undtagelser, kan samtlige biler forsikres i hele leasingperioden - det giver forhåbentligt ro til at nyde glæden ved din nye bil.

Ring mig op
Flere års

Erfaring

Car Performance kan hjælpe dig med at finde lige netop din drømmebil. Vi importerer biler fra hele verden og har et omfattende netværk af leasingselskaber i udlandet. Vi lægger en stolthed i at finde den bedste bil til den bedste pris.

Hos Car Performance har vi speciale i at hjælpe privat- og erhvervskunder af med deres gamle bil og tilbyde dem en ny. Når du som forbruger eller virksomhed tænker på at hjemtage en bil fra udlandet, er der flere større risikofaktorer, der skal tages højde for - heriblandt justeret kilometertal og stelnummer, der ikke stemmer.

Hos Car Performance har vi over 10 års erfaring med import af biler fra udlandet, og vi giver garanti for at din bil er 100% i orden inden den leveres.Der er endvidere mulighed for at tegne mekanisk forsikring via vores samarbejdspartnere, så du er helt dækket ved eventuel nedbrud på din bil eller hvis andet går i stykker.

Vi tager os af toldsyn, samt eventuel fortoldning af køretøjet udenfor EU. Der skal derefter tages stilling til om køretøjet skal på fuld registreringsafgift (150 %) eller hvorvidt der skal tilknyttes et leasingcertifikat med forholdsmæssig registreringsafgift.

Import

Car Performance kan hjælpe dig med at finde lige netop din
drømmebil. Vi importerer biler fra hele verden og har et omfattende
netværk af bilforhandlere i udlandet.

Vi lægger en stolthed i at finde den bedste bil til den bedste pris.

Når du som forbruger eller virksomhed tænker på at hjemtage en bil fra udlandet, er der flere større risikofaktorer, der skal tages højde for - heriblandt justeret kilometertal og stelnummer, der ikke stemmer.

Hos Car Performance har vi over 10 års erfaring med import af biler fra udlandet, og vi giver garanti for, at din bil er 100 % i orden, inden den leveres.

Vi tager os af toldsyn, samt eventuel fortoldning af køretøjet udenfor EU.

Ring mig op