...

På TrustPilot

Alfa Romeo

Alfa Romeo Leasing

Torinos stolthed har kreeret utallige legendarisk smukke og melodiske biler gennem årene. Efter en kortere årrække med et noget amputeret lineup er Alfa nu tilbage med et fuldfedt, baghjulstrukket og moderne modelprogram. Hos Car Performance tilbyder vi Alfa Romeo-leasing til både privat og erhverv, så du på egen krop kan opleve den kraftfulde motor i det sportslige, italienske design.

Opnå den ultimative køreglæde og udlev drømmen

Alt koster penge, og det gør en Alfa Romeo også. Den italienske bilproducent ligger ikke i den billige ende af bilskalaen, og derfor er det også de færreste, der kan betale en Alfa Romeo kontant. Den høje pris skyldes blandt andet alt det udstyr og komfort, en Alfa Romeo indeholder.

Dertil er det et stilistisk vidunder, som er designet efter italienske dyder. Prisen afholder mange fra at udleve sin drøm om at sætte sig ind i en bil med fuld komfort, stil og elegance, hvor de får en kompromisløs oplevelse i en ikonisk bil. Men nu har du mulighed for at få drømmebilen via en smart leasing af Alfa Romeo her hos Car Performance.

Foretag en nem leasing af Alfa Romeo

Alfa Romeo laver mange forskellige typer af biler. Fælles for dem alle er, at de rummer høj klasse. Der findes både perfekt designede familiebiler og eksklusive sportsvogne. Uanset hvad du ønsker, er vi hos Car Performance klar til at hjælpe dig med en nem Alfa Romeo-leasing. Vi kan opfylde din drøm og give dig lov til at køre rundt i en bil med klassisk italiensk stil. Og det er endda din helt egen.

Vi er din samarbejdspartner gennem hele processen, og vi har mange og fleksible løsningsforslag. Derfor er vi sikre på, at vi kan finde en løsning, der både passer til din personlighed og økonomi. Om du vælger sportsvognen, familiebilen eller en helt tredje model, er op til dig.

En Alfa Romeo-leasing med sit på det rene

Hos Car Performance er vi eksperter i billeasing. Det gælder også, når det kommer til leasing af Alfa Romeo. Vi guider dig hele vejen igennem, og vi har styr på alle de juridiske detaljer og regler, der er indenfor leasingbranchen – heriblandt afgift på biler. Dertil gennemtjekker og importerer vi selvfølgelig din Alfa Romeo til dig. Vi hjælper dig med at udarbejde leasingkontrakten og vejleder dig i, hvordan importen foregår mest praktisk for dig. Slutteligt har vi naturligvis en mekanisk forsikring i hele leasingperioden, som betyder, at du kan sove trygt og roligt om natten, inden du sætter dig ud i din Alfa Romeo om morgenen og kører på arbejde.

Hvis du har lyst til at lave en leasing af Alfa Romeo eller bare høre mere om, hvilke muligheder vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon +45 71 99 26 62. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar på dit spørgsmål.

Car Performance er eksperter i leasingprivatleasingerhvervsleasingsplitleasingsæsonleasing etc.

Kontakt os

Anmod om et tilbud

Book en prøvetur

Ring mig op