Mini Leasing


Udfaldet efter majoriteten af den britiske bilindustris fald har været af svingende karakter, men BMW har på kort tid omdannet MINI til en kanonsucces. Opskriften har ikke ændret sig meget over årene - utrolige køreegenskaber, karismatisk design og tysk kvalitet har sikret MINI eneherredømme i segmentet i utallige år. Det er den perfekte bil til bykørsel, når du har brug for at blive transporteret let og elegant.


Vi er eksperter i Mini-leasing


Med Car Performance er du sikker på, at du får en partner, der er eksperter inden for leasingbranchen. Vi har mange års erfaring i leasing og ved, hvordan du nemt og mest sikkert leaser din Mini. Dertil har vi selvfølgelig styr på den juridiske del af processen, blandt andet omkring afgifter på biler i Danmark. Slutteligt gennemtjekker vi naturligvis din bil for fejl, mangler og andet, inden vi sender den din vej. På den måde er du sikker på, at du får en Mini, der er 100% klar til at køre som en drøm, når du drøner på arbejde, skal ud at handle eller hente børnene fra skole.

Og lad dig i øvrigt ikke skræmme af ordet MINI. For mens navnet antyder noget andet, får du alligevel en stor oplevelse, hvor det ekstremt smidige gearskift, den hurtige acceleration og bilens lækre ydre, gør hver dag til en stor oplevelse.

 

Leasing af Mini gjort nemt


Mini Cooperen har en ikonisk status. Både fordi den udseendemæssigt skiller sig ud, og fordi den optræder i noget kult som f.eks. Mr. Bean. Dertil må man ikke undervurdere, hvor praktisk en Mini Cooper er. Det er en lille bil, der er nem at parkere i byen og komme rundt omkring med. Men køreglæden er stadig intakt. Derfor får du en helstøbt løsning. Det er af den grund heller ikke en billig bil at købe, hvorfor leasing af Mini kan være løsningen på, hvordan du både får dine behov og økonomien til at hænge sammen. Vi har alsidige og fleksible løsninger, der passer til din økonomiske situation. Derfor er vi sikre på, at vi i fællesskab kan sørge for, at du får lov til at køre i den bil, du altid har drømt om.

 

Med kunden i højsædet


Vi strækker os altid langt for dig som kunde. Både når det kommer til, at du skal stole på os og i form af kundeservice. Vi har din tryghed højt på dagsordenen og for at sørge for, at du kan sove godt under hele leasingprocessen, har vi allieret os med dygtige samarbejdspartnere. Her tager vi dig i hånden hele vejen igennem, lige fra det første telefonopkald, til din Mini står i garagen. Vi er eksperter i både det juridiske og importen, og vi guider dig, så du ved, hvor langt vi er i processen. Slutteligt tilbyder vi selvfølgelig garanti i hele leasingperioden, så du ikke skal være bekymret for at forvolde din leasede Mini skade.

Hvis du vil høre mere om muligheden for leasing af Mini, kan du kontakte os på +45 71 99 26 62 eller udfylde vores kontaktformular. Vi sidder altid klar til en uforpligtende snak.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.