BMW Leasing


Som et af de mest traditionsrige tyske mærker har BMW historik og merit inden for både to- og fire hjul. 3- samt 5-serien har de seneste mange årtier udgjort standarden i deres respektive klasser, mens SUV-modelprogrammet har opnået nye højder for køredynamik for biltypen. BMW er den klassiske luksusbil, hvor både komfort og kraft er i højsædet og skaber en dynamik, som kun er få andre mærker forundt.


Leasing af BMW giver dig den perfekte familiebil


BMW’en er den ideelle og luksuriøse familiebil for rigtig mange. Men en BMW har dog en anden prisklasse end Skodaen, Toyotaen og Peugeoten. Derfor er en BMW ikke en mulighed for alle familier, selvom den vil skabe sikkerhed, køreglæde og komfort i hele hjemmet - BMW mærket er i samme kategori som Audi og Mercedes.

Hos Car Performance ser vi muligheder frem for begrænsninger, og vi vil gerne være med til at realisere din drøm. Derfor tilbyder vi leasing af BMW til alle, der ønsker fornøjelsen af at sætte sig ind i en bil, som emmer af kvalitet. Vi har et bredt udvalg af BMW’er, hvor du finder alt fra cabrioleter til stationcars i BMW 5-serien. Derfor kan du være sikker på at finde en oplagt model, uanset om du ønsker vind i håret eller plads til kufferter og autostole.


Læn dig tilbage og nyd processen

Ved du ikke ret meget om BMW-leasing eller leasing generelt? Frygt ej. Vi er eksperter på alle områder inden for leasingbranchen. Det gælder alt lige fra sikker import af din nye BMW til det juridiske omkring bilafgifter i Danmark.

Hvis du gerne vil have et bedre kendskab, inden du beslutter dig for at lease en bil, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at guide dig igennem processen, og dernæst kan du blot læne dig tilbage og lade os klare det fornødne arbejde, indtil din BMW står klar til dig i indkørslen. Køreglæden lader vi selvfølgelig dig om at nyde.
BMW-leasing med tryghed i sindet

 

Det er en stor beslutning at lease en BMW

Derfor handler det også om at have det godt og trygt med den beslutning, der er truffet. Den del af processen er meget vigtig for os. Derfor er vi ekstremt grundige, når det kommer til forsikring, import og klargøring. Vi strækker os langt for, at du får din drømmebil, og at du ikke skal bekymre dig under processen. I den forbindelse har vi allieret os med en række dygtige samarbejdspartnere, så du får det bedste resultat, samtidig med at du kan føle dig tryg hele vejen igennem. Dertil tilbyder vi naturligvis garanti under hele leasingperioden - du skal ikke andet end at nyde at køre rundt i din BMW uden at tænke på skader.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder, når det kommer til BMW-leasing. Og vi er overbeviste om, at vi også har muligheder, der passer dig. Er du interesseret i at høre mere om dem, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 71 99 26 62, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi vender tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.