Mercedes Leasing

Med verdens første automobil i porteføljen er det historiske CV i orden, og Mercedes’ ikoniske stjerne fremstår i dag som en af de ledende og mest unikke bilproducenter på kloden. Med alt fra superbiler til hårdnakkede firehjulstrækkere i porteføljen er en Mercedes, som altid, den eneste bil, du nogensinde får behov for. Men derfor gør det jo ikke noget, at du prøvekører lidt forskellige modeller, så du er sikker på at få den rigtige.


Leasing af Mercedes de mange muligheder


Siden sin grundlæggelse i 1926 har Mercedes tryllebundet sine forbrugere. Ikke kun med kvalitet og køreglæde, men også i form af en enorm alsidighed. Der findes utallige Mercedes-modeller, da producenten laver alt fra normale personbiler til SUV’ere. Derfor har du uanset behov også altid mulighed for at lease en Mercedes. Der findes både noget til den fartglade, til børnefamilien og til parret. Hos Car Performance spænder vi også bredt, hvor vi tilbyder Mercedes-leasing af alle typer modeller. Derfor skal du ikke lede længe efter din drømmebil.

Et kompromisløst valg


Når du vælger en Mercedes, går du ikke på kompromis. Du er velvidende, at du får en luksusbil til en høj pris. Sidstnævnte kan vi hjælpe dig med. Selvom du ikke har råd til at betale din Mercedes kontant, er der stadig rig mulighed for, at du kan få drømmemodellen hjem at stå i garagen. Via sikre økonomiske løsninger og stor fleksibilitet kan du både få drømmen og økonomien til at hænge sammen. Derfor er du ikke nødt til at gå på kompromis i jagten på din drømmebil.

Vi er selvfølgelig med dig hele vejen, indtil din Mercedes står i indkørsel og er køreklar til dig. Tryghed og et højt serviceniveau står højt på vores prioriteringsliste.


Mercedes leasing med ro i sindet


Det er en stor beslutning at lave en Mercedes-leasing. Derfor forstår vi også, at du skal tænke tingene grundigt igennem, ligesom du ønsker en gnidningsfri og tryg proces. Derfor har vi allieret os med dygtige samarbejdspartnere for at give dig ro i sindet. Det betyder blandt andet, at vi har styr på hele den juridiske del omkring leasing af Mercedes, hvor vi blandt andet er med til at udforme leasingkontrakten i samarbejde med dig. Ligeledes sørger vi for den sikreste form for import af din nye Mercedes, ligesom vi laver et grundigt tjek af din bil, inden du får den i hænderne. Slutteligt tilbyder vi selvfølgelig garanti gennem hele leasingperioden, så du kan være tryg ved at køre i din nye Mercedes.

Vil du gerne høre mere om vores leasing af Mercedes? Du kan altid kontakte os på +45 71 99 26 62, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig. Der er selvfølgelig altid tid til en uforpligtende snak eller to, ligesom vi gerne giver gode råd i forbindelse med leasing af Mercedes. Ønsker du ikke at ringe, kan du udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig så hurtigt, som vi overhovedet kan.

Vi glæder os til at hjælpe dig mod en bedre hverdag fyldt med køreglæde.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.