Audi Leasing


Giganten fra Stuttgart synes at have vundet en særlig plads i danskernes hjerter. Globalt set har mærket taget prestigesegmentet med storm, hvor de har slået sig op på elegant omend konservativt tysk design og innovativ teknologi, hvor du får adgang til en lang række af features, der både letter din kørsel og i det hele taget gør din færden i trafikken både mere sikker og langt mere spændende.


Leasing af Audi danskernes favorit

Hos Car Performance er du ikke tvunget til at købe en Audi kontant. Det ved vi nemlig godt kan være en dyr fornøjelse. Derfor har du via smarte leasingtilbud nu mulighed for at få en Audi hjem i din indkørsel, uden at du er nødt til at træffe et økonomisk valg, der ikke er ansvarligt.

Hos Car Performance betaler du månedlige afdrag, så du ikke mister et stort beløb på samme tid. På den måde kan du opleve den køreglæde, det er at sætte sig ind i en Audi - også selvom du ikke har mulighed for at købe bilen kontant.


Et stort udvalg af modeller


En af Audis store fordele er den alsidighed, producenten besidder, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Audi laver alt fra mindre personbiler til den attraktive familiebil og sportsvogne.

Hos Car Performance har vi et bredt udvalg af alle typer Audi’er. Måske har du altid drømt om at opleve den ultimative køreglæde, når du tager på arbejde? Så er en A6-model den rigtige Audi-leasing for dig. Hvis du derimod har benzin i blodet og er inspireret af Tom Kristensen, kan det være, at du er besat af en af vores eksklusive R8-modeller. Valget er dit, men vi garanterer dig en økonomisk løsning, som både du og vi kan stå inde for.

 

Med Audi-leasing får du det hele serveret


Det er en stor beslutning at lease en bil. Især når der er tale om Audi-leasing, som er eksklusivt og koster mange penge. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig hele vejen igennem. Lige fra dine overvejelser til udformning af leasingkontrakt og kontroltjek af din nye Audi. Vi har styr på alt det juridiske både i forhold til lovgivning, afgifter og lignende - og vi sørger selvfølgelig for, at din bil bliver fragtet hjem til dig.

Desuden tilbyder vi mekanisk forsikring i hele leasingperioden, ligesom vi via vores erfaring importerer bilen på den sikreste og mest ansvarlige måde.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 71 99 26 62. Vi er behjælpelig med alt fra A-Z, og vi ønsker, at du føler dig tryg gennem hele leasingen af din Audi. Derfor står vores dør også altid åben for dig. Gennem vores mangeårige erfaring har vi også indset, at folk har brug for forskellige løsninger, når det kommer til Audi-leasing. Af den grund er vi overbeviste om, at vi har et tilbud, der både er økonomisk ansvarligt og giver dig ro i sindet.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.