Lamborghini Leasing


Tyren fra Sant’Agata har fremstillet nogle af de mest opsigtsvækkende og flamboyante biler i verdenshistorien. Ophavet fra klassikere som Miuira og Countach ses tydeligt afspejlet i det moderne modelprogram, der byder på eksotiske V10 samt V12-motorer. Og ikke blot kan du komme hurtigt fremad. Fra inderst til yderst er Lamborghini spækket med innovativ teknologi og brugervenlige systemer, som optimer din oplevelse.


Leasing af Lamborghini udlev drømmen


Hos Car Performance er vi godt klar over, at det for langt de fleste danskere er næsten umuligt at købe en Lamborghini. Den er simpelthen for dyr, og du skal i den grad have pengepungen og baglandet i orden, hvis du selv ønsker at finansiere sådan et køb. Men vi vil gerne hjælpe dig på vej, og derfor tilbyder vi dig en fleksibel leasingaftale, der tager højde for din økonomi og de rammer, som du skal holde dig indenfor. Det er faktisk den smarteste genvej til en af de smukkeste biler i verden - og pludselig har du fået mulighed for at erhverve dig en bil, du aldrig havde turdet drømme om.

 

Vi har, hvad du ønsker


En Lamborghini har det der helt unikke udtryk, som du ikke finder andre steder. Det strømlinede, frække og fandenivoldske går igen hos alle modeller. Så nu kan det faktisk være slut med altid at ligge bagerst på Autobahnen. Vælg præcis den model, som du har forelsket dig i. Vi fører Lamborghini i flere forskellige farver - fra den konservative sorte lak til den sprudlende og orange. Vi lover dig, at du aldrig igen bliver helt den samme, hvis du sætter dig bag rattet og oplever interiøret, motorens brøl og accelerationen, der kan hamle op med fly. Det er nydelse, når det er bedst - og en oplevelse du ikke bør være foruden.


Lamborghini leasing behøver ikke være svært


Hvis du beslutter dig for at lease en Lamborghini, er det her hos Car Performance vores ypperste opgave at sørge for, at selve leasingprocessen kommer til at foregå så smertefrit som overhovedet muligt. Derfor går vi til opgaven med stor nidkærhed, og vi sørger for, at du får alle muligheder for at få den aftale, der bedst svarer til dine behov. Det er nemlig en stor beslutning at lease en Lamborghini, og derfor er det kun naturligt, at både den juridiske og praktiske side af sagen belyses så godt som muligt. I øvrigt skal du ikke være bange for, at du kommer til at ridse bilen. Med en leasing af Lamborghini kan du tegne en omfattende mekanisk forsikring, der giver dig tryghed, når du kører rundt i din nye bil.

Vi kan tilbyde dig et væld af forskellige løsninger, hvis du går med tanker om leasing af en Lamborghini. Hvis du ønsker mere information kan du kontakte Car Performance på telefon +45 71 99 26 62, eller du kan benytte kontaktformularen på siden. Så vender vi tilbage til dig for at tage en snak om de muligheder, du har for at få fingrene i en vaskeægte tyr fra Sant’Agata.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.