Aston Martin Leasing

Skabere af Bond-biler og klassiske skønheder. Den silkebløde britiske V12-motor er mærkets vartegn, mens de moderne Aston Martins har majoriteten af deres teknologiske ophav fra Mercedes-AMG. Tysk maskineri kombineret med luksuriøst commonwealth sportsvogndesign – opdag suset med en Aston Martin-leasing hos Car Performance i dag.


Leasing af Aston Martin blev medlem af en eksklusiv klub

På verdensplan er der siden stiftelsen af Aston Martin i 1913 ikke produceret og solgt ret mange Aston Martin’er. Det har intet med kvaliteten af mærket at gøre, men derimod at mærket skal ses som eksklusivt. Denne attraktive klub kan du nu blive medlem af. Hos Car Performance er vi stolte af, at vi har forskellige Aston Martin-modeller, som står klar til at blive leaset af dig. Det er vi ikke bare stolte af, vi glæder os samtidig over, at du nu har mulighed for at køre rundt i den ultimative sportsvogn.


Det umulige bliver muligt med Aston Martin-leasing


De færreste har råd til at købe en Aston Martin konstant. De, der har, vælger alligevel højst sandsynligt at bruge pengene på noget andet. Med en leasingaftale fra Car Performance bliver det muligt at køre rundt i en Aston Martin, uden at du skal af med en formue i førstegangsindskud for så at se værdien dale fra det øjeblik, du sætter dig ind i bilen. Her betaler du et månedligt afdrag og et engangsbeløb - og så er du ellers klar til at gøre James Bond kunsten efter. Dermed kan vi være med til at realisere den store drøm, som mange har om at køre rundt i en Aston Martin.

Med en Aston Martin-leasing får du noget af den maskinkraft, der i starten af 1930’erne satte et stort præg på Le Mans, og det sublime sportsvogndesign, som gør den attraktiv at køre rundt i.

 

En sikker løsning


Hos Car Performance er vi eksperter. Ikke bare når det kommer til at have et bredt udvalg af Aston Martin’er, du kan lease. Også når det kommer til planlægning og den juridiske del af en leasingproces, tager vi dig i hånden. Vi er bekendte med alle lovens regler inden for branchen, og vi guider dig igennem, når leasingkontrakten skal udformes, ligesom vi også gerne vil med på råd, når du beslutter, om du skal have flex- eller splitleasing. Vigtigst af alt gennemtjekker og importerer vi selvfølgelig din Aston Martin, så den er klar og står skinnende til dig.

Vi er helt indforstået med, at selvom du har en drøm og et ønske, så er leasing af Aston Martin ikke noget, der besluttes uden store overvejelser. Derfor er du selvfølgelig også altid meget velkommen til at kontakte os for at få en sund dialog om, hvilke muligheder vi tilbyder. Vi har helt sikkert en løsning, der både er praktisk og økonomisk fordelagtig for dig.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.