...

Ferrari

Ferrari Leasing

Et af klodens mest ikoniske brands og for mange mennesker den definitive superbil. De senere år har tiltag som dobbeltkoblingsgearkasse og fabriksudstedte brugtvognsgarantier sænket omkostningsniveauet ved at eje en Ferrari betragteligt. Og tænk, at det hele startede på en mark i Maranello, da den detroniserede Enzo Ferrari blev fyret fra Alfa Romeos racerafdeling og begyndte at fremstille flymotorer. Den udvikling kan vi i dag prise os lykkelige over.

Fleksibel og sikker leasing af Ferrari

Car Performance er med til at realisere din drøm om at køre rundt i en Ferrari. Drømmen kan de færreste ellers udleve på grund af prisen på den eksklusive bil. Med en leasingaftale bliver det muligt at få en Ferrari, da du ikke skal købe bilen kontant, men derimod gennem månedlige afdrag. Vi har mange forskellige muligheder, når det gælder leasing af Ferrari, og vi tager højde for, at det skal være en løsning, der passer til din personlighed og økonomiske rammer. Derfor har vi både en fleksibel og sikker Ferrari-leasing.

Vores udvalg kommer hele paletten rundt

Ferrarier er ikoniske, stilfulde og elegante. Det gælder alle modeller lige fra Modena og Maranello til Enzo og Spider. Derfor har vi også et bredt udvalg af Ferrari-modeller, så du kan lease lige præcis den model, du er forelsket i. De fleste af vores modeller har den klassiske røde Ferrari-farve, men skulle du finde modeller i sort eller sølv mere attraktive, fås de også. Uanset hvad vil du mærke et sus, når du starter din Ferrari og suser ud af landevejene. Du får imponerende acceleration, en vanvittig driftsikkerhed og luksusinventar, der sjældent er set før. Du kan være helt sikker på, at naboen kigger misundeligt over hækken.

Ferrari leasing med kunden i højsædet

Vi vil gerne hjælpe dig, og du vil som kunde altid være vores førsteprioritet. Både hvad service og tryghed angår. Derfor vil vi hellere have, at du stiller et spørgsmål for meget end et for lidt. Vi er bevidste om, at vi er eksperter på området, og at det er vores opgave at hjælpe dig. Derfor sørger vi for, at du er tryg gennem hele leasingprocessen. Det bliver du blandt andet via dygtige samarbejdspartnere og stor grundighed, som er med til give dig en sikker import, en vished om den juridiske del og en skinnende og køreklar Ferrari. Vi tilbyder også garanti gennem hele din leasingperiode, og derfor skal du ikke være bange for, at din Ferrari får skader. Det er med til at sikre, at du nyder at køre i den bil, der altid har været din helt store drøm.

Er du klar til at få en stor oplevelse for resten af dit liv på en økonomisk ansvarlig måde? Kontakt os allerede i dag på +45 71 99 26 62. Vi glæder os til at høre fra dig, og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe for at få en uforpligtende snak. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Car Performance er eksperter i leasingprivatleasingerhvervsleasingsplitleasingsæsonleasing etc.

Kontakt os

Anmod om et tilbud

Book en prøvetur

Ring mig op