...

På TrustPilot

VW

VW Leasing

Verdens største bilkoncern er mere end blot folkelig. Volkswagen har bevæget sig op i markedet og producerer i dag alt fra skarptegnede bybiler til lynhurtige super-GTI’er med 300 hestekræfter. Udover en bil, der er skæg at køre, giver VW dig også et stemmebetjent infotainmentsystem, en højeffektiv motor, som giver makismal kraft uden at dræne tanken samt en lang række af andre lækre features.

Få fingrene i en favorit med smart VW-leasing

Du skal ikke bevæge dig langt udendørs før at støde på den første VW-model. Både Poloen, Golfen, Passaten og Up!’en er i top 10 over mest solgte biler i Danmark 2017. Hvis du vil være med i klubben, men ikke føler, at økonomien er til at betale et stort engangsbeløb for en god bil, er der hos Car Performance hjælp at hente. Vi har smarte og fleksible leasingløsninger, der er med til at sørge for, at du stadig kan tage med familien på ferie. Hos os betaler du nemlig via månedlige afdrag, så din økonomi ikke bliver slået fuldstændig i stykker. Bilen, du får, er dog stadig den samme, som hvis du havde betalt den på én gang.

VW-leasing kan foregå på flere måder. Både i forbindelse med anskaffelse af firmabil, men også i privat regi samt en kombination af disse. Helt grundlæggende betyder det blot, at du sparer en masse penge og slipper for at blive beskattet op til over begge ører.

Fordelagtig, fleksibel og familievenlig

En af grundene til VW’s store succes i Danmark er, at producentens modeller taler til danskerne. Ikke blot i form af kvalitet, men også i modeltyper. Både en Golf, Touran, Passat, Up! og Polo kan bruges som familiebil. Passaten og Touranen til lidt større familier, og de tre andre er skræddersyet til parret. VW er utroligt fleksible i deres produktion, og resultatet af deres arbejde er altid attraktiv i forhold til danskernes behov. Dertil rummer modellerne den tyske kvalitet og grundighed kombineret med et innovativt og stilfuldt design. Det giver en bil, der indeholder hele pakken.

Leasing af VW på dine præmisser

Som kunde er du det vigtigste for os. Ved at vælge Car Performance viser du os tillid, og den tillid betaler vi altid tilbage. Derfor har vi allieret os med kompetente samarbejdspartnere. I et fælles samarbejde sørger vi for, at leasing af din VW går smertefrit og med ro i sindet. Vi tager os af den juridiske del og guider dig igennem en leasingkontrakt. Dertil sørger vi også for et grundigt tjek af kilometertælleren og resten af bilens inventar. Det giver en VW, der står ny, skinnende og køreklar til dig. Vi tilbyder selvfølgelig også garanti på vores modeller igennem hele leasingperioden – VW er ingen undtagelse. Derfor kan du med fuld tryghed køre børnene i skole eller drage afsted sydpå. Skulle uheldet være ude, er du dækket af garantien.

Er du interesseret i at høre mere om leasing af VW? Kontakt os på +45 71 99 26 62 eller udfyld vores kontaktformular. Vi rådgiver dig gerne omkring det mest populære bilmærke i Danmark, ligesom en uforpligtende snak altid er velkommen. Vi håber at høre fra dig.

Car Performance er eksperter i leasingprivatleasingerhvervsleasingsplitleasingsæsonleasing etc.

Kontakt os

Anmod om et tilbud

Book en prøvetur

Ring mig op