...

Volvo

Volvo Leasing

Sikkerhed og praktikalitet har alle dage været i højmål hos svenskerne, men de seneste år er brandet opskaleret væsentligt gennem knivskarpt skandinavisk design, innovativ miljøteknologi og gennemprøvet kvalitet. Volvo betyder jeg ruller på latin og fortæller meget fint om Volvos oprindelige mission. Nu er missionen blevet endnu større, og du får en bil, som både er lækker at se på og på samme tid en drøm at køre i.

Den oplagte familiebil

Der findes mange gode familiebiler mellem verdens bilproducenter. Ikke ret mange rummer den kvalitet og sikkerhed, som Volvo har. Den svenske gigant er skræddersyet til familier, der både vil have en bil med køreglæde og sikkerhed samt indeholder stor miljøbevidsthed. Derfor er der mange parametre, der taler for en Volvo. Volvos modeller er luksuriøse og rummelige, de er oplagte til kør-selv-ferier, og så er du aldrig træt af at sætte dig ud i din bil. Volvoen er de tyske giganter fuldt ud konkurrencedygtige og oplagt til børnefamilier. Blandt på grund af den høje sikkerhed modellerne indeholder. I den forbindelse er leasing af Volvo oplagt.

Leasing af Volvo på en ansvarlig måde

Selvom en Volvo ikke ligger i samme prisklasse som en Lamborghini eller Ferrari, er det stadig en dyr bil, der koster mange økonomiske ressourcer. I samarbejde med Car Performance har du nu mulighed for at lave en Volvo-leasing, der er en god økonomisk løsning. Betalingen sker ikke kontant, men i stedet via månedlige afdrag. Vi har mange forskellige løsninger, og vi er sikre på, at vi også har en, der passer både til din personlighed og økonomi. Med en leasingaftale vil du og din familie stadig have et økonomisk råderum, der tillader ferier og en ekstra is. Derfor er der gode fordele ved leasing af Volvo hos Car Performance.

Vi er førende på markedet inden for Volvo-leasing

Med Car Performance får du en partner, der tager sig af dig og din nye Volvo. Lige fra første gang vi har dig i røret, til bilen står i din indkørsel. Vi tror på, at vejen frem er god kundeservice, fuld gennemsigtig og en stor ekspertviden. Derfor kan du også være tryg ved at vælge os som din importør. Vi sørger for alt det juridiske og udformer en leasingkontrakt i samarbejde med dig. Dertil sørger vi for, at importen foregår sikkert og efter reglementet. Det sker blandt andet via et grundigt tjek af din bil, hvor vi sørger for, at alt er i orden. Når Volvoen er kommet hjem til dig, tilbyder vi selvfølgelig en fuld garanti på bilen, så du ikke skal køre rundt og være nervøs for at forvolde bilen skade. Det vil tage toppen af køreglæden, og det er ikke i vores interesse. Vi vil gerne have, at du kan nyde din drømmebil i fulde drag.

Er du interesseret i at vide mere om leasing af Volvo? Kontakt os på +45 71 99 26 62 eller via vores kontaktformular. Vi tilbyder selvfølgelig gerne en rådgivende og uforpligtende snak omkring dine leasingmuligheder.

Car Performance er eksperter i leasingprivatleasingerhvervsleasingsplitleasingsæsonleasing etc.

Kontakt os

Anmod om et tilbud

Book en prøvetur

Ring mig op