McLaren Leasing


Forvandlingen fra racerteam til personbilsfabrikant har været forsvindende hurtig for briternes vedkommende. Mens McLaren tidligere har været kendt som et af de stolteste og mest vindende Formel 1-hold, har det seneste årti budt på sportsvogne og superbiler, der kan måle sig med det bedste fra Italien og Tyskland. Hos McLaren er det missionen at gøre det, der allrede er unikt, endnu mere interessant. På den måde skabes den perfekte bil.


Med Leasing af McLaren er du suverænt kørende


Nu kan det godt være, at du først og fremmest forbinder McLaren med hurtige Formel 1 biler, men der også en anden side af historien. McLaren laver nemlig også helt uhyrligt lækre sportsvogne, hvor innovation, rå kraft og æstetik står side om side. Men bilen er næsten umulig at købe på gammeldags manér, og det er her, at Car Performance kommer ind i billedet. Vi kan nemlig tilbyde leasing af McLaren, så også du kan få præcis det køretøj, som du gerne vil have. Her er dømt fart, lækkert udstyr og alt andet, hvad dit bil-hjerte begærer. Og du slipper med at betale en brøkdel af købsprisen. Det er en økonomisk ansvarlig måde at blive suverænt godt kørende på.


Et stort udvalg McLaren-modeller


Hos Car Performance er vi stolte af at kunne tilbyde dig et bredt udvalg af McLaren biler til leasing. Uanset om du ønsker en klassisk sportsvogn eller vil pifte gadebilledet op med en coupé, kan vi hjælpe dig på vej. Her er du ikke begrænset af økonomi - tværtimod giver vores leasing-priser dig en forrygende mulighed for at vælge præcis den model, der falder bedst i din smag, og indfrier de behov, som du har. Vi hjælper dig med alle de praktiske detaljer og sørger for, at du bliver bedre kørende, end du nogensinde har turdet drømme om. En McLaren sportsvogn er noget af det ypperste, som du kan opleve, og ikke blot er det forbundet med stor motorkraft, manøvredygtighed og elegance. Det handler også om livsstil og ønsket om at skille sig ud.


McLaren leasing med kunden i centrum


Når du går med tanker om at gøre alvor af en McLaren-leasing, er der naturligvis en række af spørgsmål, som presser dig på. Hos Car Performance er det vores mål, at vi med vores rådgivning giver dig de bedste muligheder for at træffe et kvalificeret valg. Derfor er hele processen lavet på en sådan måde, at du let kan gennemskue priserne. Eksempelvis tilbyder vi dig garanti i hele leasingperioden, hvilket blot er med til at gøre din oplevelse og køreglæde endnu større. Og på samme måde er vi også interesserede i at tilbyde fleksible ordninger, så vi kan mødes et sted, hvor alles behov er tilgodeset.

Hvis du har spørgsmål til leasing af McLaren, kan du kontakte os på telefon +45 71 99 26 62. Her sidder vi klar til at hjælpe dig med alt fra finansiering til valg af McLaren-model. Du kan også benytte kontaktformularen, så tager vi hurtigt kontakt til dig.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.