Land Rover Leasing


Godsejerens herregodsvogn er kommet langt siden introduktionen af den første Range Rover i 1970. I dag fremstiller Land Rover særdeles terrængående firehjulstrækkere i alle størrelser. En Land Rover er en af de mest alsidige biler på kloden og ser hverken malplaceret ud foran natklubben eller svinestalden. Her får du en lang række af lækre features, som gør køreturen langt mere lækker. Fra adaptive cruise control til head-up display.


Økonomisk sikker leasing af Land Rover


Måske har du altid været vant til at købe dine biler. Og selvom det stadig er en metode, der anvendes af mange danskere, bør du alligevel kaste et blik på alle de muligheder, som du får, når du leaser en Land Rover. Her slipper du nemlig for at tage dyre lån i banken eller finde finansiering på anden vis. Hos Car Performance står de månedlige ydelser fint i forhold til den vare, som du får. Og du får endda mulighed for at vælge præcis den løsning, der passer allerbedst til dig og dine finansielle rammer. Vi sørger for, at leasingaftalen er gennemsigtig og korrekt, så du slipper for ubehagelige overraskelser. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde turen i din nye Land Rover.

Kør, hvor du vil


En Land Rover har noget helt ekstraordinært over sig. Måske skyldes det, at bilen har det der barske ydre og altid performer på bedste vis. Den er som skabt til de lange ture - og selvom den både klarer sne, mudder og stejle bjergveje med bravour, kan du også sagtens hente dine børn i børnehaven. Vi er overbeviste om, at de vil sætte stor pris på turen hjem i en bil, hvor både udsynet og friheden er to elementer, der er med til at tegne bilens identitet. Med leasing af en Land Rover kan du køre, hvor du vil - og hvornår du vil. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.


Land Rover leasing giver dig frihed


Hos Car Performance er vi eksperter i leasing af Land Rover. Og netop det faktum giver dig de bedste muligheder for at få en aftale, der ikke blot er økonomisk ansvarlig, men også sikrer dig en bil, hvor der er taget højde for dine individuelle behov. Vi mener nemlig, at du skal have alle muligheder for at få præcis den bil, som du ønsker dig. Og med en leasing af en Land Rover er dine drømme til at nå. I øvrigt har du mulighed for at tegne en forsikring, der dækker dig økonomisk, hvis bilen skulle få en skade.

Hvilken Land Rover, du ender med at vælge, er naturligvis op til dig selv. Vi vil dog gøre vores bedste for at stå til din rådighed, så du kan træffe det bedste valg. Du kan ringe til os på telefon +45 71 99 26 62, eller du kan kontakte os via formularen på siden. Så er vi klar til at hjælpe dig med at komme godt afsted i en sikker, lækker og stærkt ydende bil - og tilmed til en leasingpris, der er til at forstå.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.