...

På TrustPilot

Jaguar

Jaguar Leasing

For mere end 80 år siden så Jaguar dagens lys første gang, og siden er den ene ikoniske model efter den anden rullet ud på vejene, hvor bilens design og kraft konstant er fulgt med tiden. Fra 60’ernes legendariske modeller, der stadig den dag i dag er en kilde til inspiration, når ingeniører og andet personel giver os modeller, som både snakker til egoet og til familien. Jaguar har tradition for at skabe særdeles sikre luksusbiler, hvor fokus på sikkerhed er i højsædet og aldrig negligeres, til trods for at den engelske virkhed skaber køretøjer, der viser baghjul til de fleste.

Leasing af Jaguar giver dig et forspring

Nu er verden desværre indrettet på en sådan måde, at det ikke altid er muligt at få præcis det, man ønsker. For eksempel er det de færreste mennesker, som har råd til at finde den sum penge, en Jaguar koster for derefter at købe den kontant. Hos Car Performance tilbyder vi dig Jaguar-leasing på vilkår, der både er til at forstå og betale. Vi kan nemlig tilbyde dig en række af forskellige leasingtilbud, så du får de bedste muligheder for at vælge de økonomiske rammer, der passer bedst til dit temperament og ikke mindst din pengepung. Det er en fair måde at drive handel på – og aftalen kommer både dig og os til gode.

Få en Jaguar, der passer til dine behov

Jaguar har formået at bevæge sig i takt med, at samfundet har ændret sig. Der stilles stadig større krav til sikkerhed, og det kan være vanskeligt at inkorporere disse mekanismer, når du på samme tid gerne vil producere en bil, som kan køre 250 kilometer i timen. Men det er lykkedes for Jaguar, der blandt andet med Jaguar XE · 3,0 s/C S aut. · 4-dørs har skabt en forrygende bil, der både byder på luksus og sikkerhed på allerhøjeste niveau. Her kan du roligt tage din familie med på langfart, mens du i dit stille sind kan glæde dig over den fordelagtige pris på leasing af Jaguar. Ligesom du naturligvis er velkommen til at køre en tur helt alene, hvor du kan fornemme Jaguarens stille brølen; men forvent ikke, at den lister sig afsted.

Jaguar-leasing uden bekymringer

Hos Car Performance sætter vi pris på vores kunder, og det betyder, at du skal føle dig helt tryg, når du henvender dig til os med tanke på Jaguar-leasing. Vores leasingaftaler er fuldt gennemsigtige, og selvom der er tale om en luksusbil, er kontrakten ikke behæftet med ekstra pligter eller lignende. Tværtimod er vi ude på at give dig en aftale, der er så god, at du bliver en særdeles tilfreds kunde. Vi kan blandt andet tilbyde dig en garantiordning, hvor du mod betaling af et engangsbeløb, er sikret mod uheld i al den tid, som du leaser bilen. På den måde skal du ikke bekymre dig om at køre i tæt trafik eller parkere steder, hvor der er mange mennesker.

Kontakt os på +45 71 99 26 62 eller udfyld vores kontaktformular, hvis du gerne vil høre mere om leasing af Jaguar. Vi giver dig både den bedste rådgivning og den bedste pris.

Car Performance er eksperter i leasingprivatleasingerhvervsleasingsplitleasingsæsonleasing etc.

Kontakt os

Anmod om et tilbud

Book en prøvetur

Ring mig op