...

Bentley

Bentley Leasing

Big British Bruiser. Bentley er en motoriseret manifestation af engelsk aristokrati og håndværk. Upåagtet af at mærket er kommet på Volkswagen-gruppens hænder, producerer fabrikken i Crewe fortsat udsøgte håndbyggede luksusbiler efter bedste tradition. Her er bestemt ikke tale om en metervare. Det tager faktisk 110 timer at bygge en Bentley GT fra start til slut, men så er der også bogstaveligt talt kælet for hver eneste detalje.

Leasing af Bentley på en ansvarlig måde

En Bentley er en dyr, attraktiv og majestætisk bil. Derfor er vi helt klar over, at det er en drøm for mange at køre rundt i den engelske gigant. Den drøm er dog for mange urealistisk, da prisen på en Bentley er tårnhøj. Hos Car Performance er vi eksperter i leasing af Bentley og andre luksusbiler, og derfor bidrager vi hver dag til, at folk kan realisere deres drømme og få en unik mulighed for at træde ind i verden, hvor det at køre bil handler om langt mere end blot transport fra A til B.
Som kunde har vi dig i fokus, og det betyder også, at vi sørger for en leasing-løsning, der er fordelagtig for dig. Derfor har vi mange forskellige løsninger, og vi tror på, at vi har en model, der stemmer overens med din økonomi. Vi skal have drømme og økonomi til at hænge sammen for dig, når det gælder Bentley-leasing. Lad os hjælpe dig med at få din drøm om en Bentley i hus, så du kan blive helt fantastisk kørende.

Få en fordelagtig garanti på din Bentley

At lease en bil er et stort valg. Især når det kommer til leasing af en dyr og eksklusiv bil som en Bentley. Derfor er vi også meget bevidste om, at vores kunder skal nyde deres nye bil så meget som muligt. På den baggrund tilbyder vi mekanisk forsikring på din Bentley i hele leasingperioden. Vi har et stort sortiment af garantiprodukter, og det er muligt at forsikre din Bentley fra top til tå, hvad end den er til privat- eller virksomhedsbrug. Med sådan en garanti har du mulighed for blot at nyde at køre rundt i din Bentley. Det er nemlig en stor del af vores formål med Bentley-leasing.

Vores dør står altid på klem i forbindelse med Bentley-leasing

Dialogen og trygheden i processen omkring leasing af Bentley er altafgørende for os. Vi ønsker fuld gennemsigtighed, og vi er med i processen hele vejen. Lige fra den første dag du ringer til os, til din bil står i garagen. Vi fungerer både som sparringspartner, importør og juridisk rådgiver. Derfor behøver du heller ikke selv at vide andet, end at du har en drøm om at køre rundt i en Bentley på en økonomisk forsvarlig måde.

Har du lyst til at høre mere? Kontakt os på +45 71 99 26 62 eller udfyld vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig, og du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak.

Car Performance er eksperter i leasingprivatleasingerhvervsleasingsplitleasingsæsonleasing etc.

Kontakt os

Anmod om et tilbud

Book en prøvetur

Ring mig op