Porsche Leasing


Verdens mest ikoniske bil lever videre på snart 60. år. Med motoren bag bagakslen har Porsche 911 alle dage været en aparte størrelse, men de kyndige tyske ingeniører har med tiden udviklet en ekstremt alsidig og afrundet bil. Med årene har tyskerne formået at spinde guld på deres stærke brand og har udvidet modelprogrammet i begge retninger med SUV’er, luksuslimousiner og mindre sportsvogne.


Porsche leasing har aldrig været lettere


Måske har du en gammel drøm at sætte dig bag rattet i en Porsche. Og indrømmet. Det kan være vanskeligt lige at finde den sum penge, som der skal til, hvis du skal eje en Porsche. Med leasing af en Porsche er du i første omgang ude over det problem, da du slet ikke behøver at finde flere millioner for at blive godt kørende. Det kan nemlig gøres meget billigere, hvis du tager skeen i den anden hånd og leaser en Porsche. Her får du elegance, tysk nøjagtighed og det der helt specielle udtryk, som gang på gang får folk til at dåne. Og det bedste af det hele er, at den kører lige så godt, som den ser ud.


Hvilken Porsche vil du have?


Hos Car Performance vil vi gerne give dig en mulighed for at lease en Porsche. Og vi har naturligvis sørget for, at du har adgang til en lang række af forskellige modeller. Du kan blandt andet vælge mellem Coupé og Cabriolet, ligesom du med garanti også kan finde bilen i den farve, som klæder dig bedst. For selvom en Porsche er et transportmiddel, er der ingen tvivl om, du også får fingrene i en bil. der emmer af historie, livsglæde og ikke mindst fart over feltet. Hos Car Performance ønsker vi at tilbyde dig en leasing-løsning, der fungerer for dig. Derfor får du også mulighed for at lave en aftale med os, der er fleksibel og afstemt dine behov. På den måde får du den bedste mulighed for at sætte dig bag rattet i en Porsche.


Leasing af Porsche med garanti


Når det drejer sig om leasing af Porsche, vil der naturligt melde sig nogle spørgsmål til selve finansieringen og i det hele taget selve leasing-processen. Hos Car Performance vil vi gerne gøre mindst to ting for dig. For det første skal du have en lækker bil, og for det andet skal du kunne gennemskue aftalen. Derfor er aftalen meget gennemsigtig, og vi tager dig ved hånden hele vejen igennem, så du er med på, hvad der sker og hvorfor. Lige fra dit første ønske om at køre i en Porsche, og indtil du har sat dig bag rattet. Husk i øvrigt på, at vi tilbyder dig en garantiordning, hvor du med en enkelt indbetaling kan sikre dig mod uheld. Det er din økonomiske sikkerhed - og en gylden mulighed for at undgå grimme økonomiske overraskelser.

Du kan kontakte os på telefon +45 71 99 26 62 eller bruge kontaktformularen på siden, hvis du ønsker yderligere information. Vi vender tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.