Rolls Royce Leasing


Med kraft-reserve-meter i stedet for omdrejningstæller og endeløse detaljer i teak-træ er den britiske excentricitet i top hos den klodens mest famøse luksusbilsproducent. Modsat Bentley har en ‘Roller’ aldrig noget at bevise. Antal hestekræfter? Tilstrækkeligt. Rolls Royce er det ultimative køretøj, og det er ikke for skægt, at kongelige og andre nobiliteter over hele verden foretrækker netop denne bil.


Udlev din drøm med Rolls Royce-leasing


Alle mennesker har drømme. Et drømmejob, en drømmebolig eller en drømmebil. Grundet sin æstetik og forhistorie er sidstnævnte for mange en Rolls Royce. En drøm, der koster mange penge. Men hos Car Performance ser vi muligheder fremfor begrænsninger. Intet er umuligt - heller ikke at du kan få din drømmebil. Derfor har vi alsidige og økonomisk ansvarlige leasingtilbud, som gør det muligt for dig at foretage en leasing af Rolls Royce, selvom du ikke kan betale den kontant.

I form af månedlige afdrag kan du både få din drømmebil, samtidig med at økonomien stadig fungerer. I øvrigt har du mulighed for at lease en Rolls Royce både som firmabil og som privatbilist. I specielt førstnævnte tilfælde kan du spare mange på beskatningen og dermed få endnu større glæde af din bil. Kig ind til os. Og lad os kigge på mulighederne sammen.


Sikker import og fuld garanti


Hos Car Performance har vi dygtige samarbejdspartnere, der er med til at sørge for, at processen går som planlagt. Derfor tager vi os af hele processen fra A-Z. Vi er eksperter i den juridiske del, ligesom vi sørger for, at din Rolls Royce bliver importeret på en sikker og ansvarlig måde. I den forbindelse sørger vi selvfølgelig for et grundigt kvalitetstjek af din nye drømmebil, så den er i perfekt stand og køreklar, når den står i din indkørsel. Nervøs for at køre i din nye, store engelske model skal du heller ikke være. Når du laver en leasing af Rolls Royce, tilbyder vi naturligvis garanti i hele leasingperiode. Skulle uheldet derfor være ude, er du dækket ind. Det er med til at give dig den fornødne køreglæde.


Leasing af Rolls Royce med en god nattesøvn

Det er en stor beslutning at lease en Rolls Royce. En beslutning på størrelse med at købe en bil eller stifte en virksomhed. Derfor vil beslutningen for mange også være forbundet med en vis utryghed. Det er vores opgave at fjerne den utryghed, så du kan sove roligt om natten. Vi er klar over, at vi er eksperterne, og at vi skal hjælpe dig. Derfor tager vi os af hele processen og tager selvfølgelig dig med på råd hele vejen igennem. Vi har gode samarbejdspartnere, og vi udformer leasingkontrakten i samarbejde med dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe, ligesom vi altid holder dig opdateret på, hvor langt vi er i processen. Vi vil strække os langt for dig, og at du er tilfreds og tryg er altid vores førsteprioritet.

Kontakt os i dag på +45 71 99 26 62 for at høre mere om leasing af Rolls Royce. Du kan også udfylde vores kontaktformular.

Car Performance er eksperter i leasing; privatleasing, erhvervsleasing, splitleasing, sæsonleasing etc.